(04563) 5-32-60 (098) 835-26-97
Написати нам
м. Біла Церква, вул. Київська, 52
Карта проїзду

Участь у виставці "ІнтерБудЕкспо"

ТОВ «БІЛОЦЕРКІВСЬКІ БУДМАТЕРІАЛИ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В БУДІВЕЛЬНЫЙ ВИСТАВЦІ

З 23 по 26 березня 2016 року в Києві, в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» пройшла Міжнародна будівельна виставка. На виставці наша компанія представила повний асортимент своєї продукції. На стенді компанії відвідувачі могли отримати консультації по продукції безпосередньо у менеджерів, а також подивитися зразки і отримати рекламні матеріали компанії. Також на стенді були представлені новинки асортименту: клінкерна цегла М300 і половинка (брусок) М250.

Виставка пройшла з успіхом, про що свідчили постійні консультації на стенді ТОВ «Білоцерківські будматеріали», інтерес відвідувачів до продукції компанії і кількість зібраних нових контактів.

Всім відвідувачам стенду надається можливість придбати цеглу за акційними цінами. Дана акція діє з 23.03.2016г. по 31.03.2016г. і поширюється для всіх бажаючих, які пред'являть прайс-лист отриманий на виставці.

ТОВ «Білоцерківські будматеріали» дякує організаторам виставки за професійну підготовку минулого заходу. Компанія також дякує всім клієнтам та партнерам, які відвідали стенд ТОВ «Білоцерківські будматеріали» і брали участь в переговорах. Ми щиро сподіваємося на нашу плідну співпрацю і будемо раді бачити Вас в числі наших покупців.

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: